HTML

önkéntes eu-polgárjelölt

...legundorítóbb részletei röviden, tömören, lényegre törően.

akik mertek

2009.05.13. 17:18 Dani˙

A nemzetszocializmusról

Na igen, közben belenyugodtam, hogy tényleg személytelen volt az az előző kép, úgyhogy fogtam a testvéremet, egy fényképezőgépet, meg néhány papírt és csináltattam pár képet magamról a heliker előtt. A digitális kompetenciámnak hála, pedig még az ilyen merész elképzeléseimet is csodálatos minőségben megvalósítottam a képen (a fekete-fehér képen csak a szelektív kukák, meg én maradtam színes, ha valakinek esetleg fekete-fehér monitora lenne és nem látná). Ez jelzi, hogy a szelektív hulladékgyűjtők életcélja nagy mértékben hasonlít az enyémhez : ), és szinte teljesen eltér a mocskos (koszos - szürke) világétól. Öej, ezt jól belemagyaráztam. Igazából csak tök menő és azért csináltam ilyenre. A kép címe pedig: fuck (igen költői cím, azt fejezi ki, hogy kapja be a sok globális felmelegedést elősegítő mindenféle gépezet, én akkor is úgy teszek, mintha tök sokat segítene az én természetvédelmem).

Mellesleg mostanában nem érzem magam olyan igazi természetvédőnek, mint régen, nem kellett volna letenni ezt a hülye jogosítványt, túl sokat megyek kocsival. De most már visszafogom magam.
Szóval érettségi, kösz jól sikerült. Minden téren maximálisan meg vagyok elégedve magammal, kivéve a matekot, az lehetett volna sokkal jobb is, elvártam volna magamtól, mert úgy éreztem ennél jobb voltam a 6 év alatt. A magyar érettségi esszéje, érvelése kifejezetten kedvemre való volt. Utána csak az a botrány idegesített fel, ami körülötte volt. A forrás, ami az érettségiben benne volt, ami melett vagy akár ellen  is lehetett érvelni a következő volt: 
„A nyelvvel kapcsolatban különben az jut eszembe, hogy a magyar irodalom veszélyben van, mert rohamosan csökken az olvasók száma a fiatal generációkban. Régóta tanítok egyetemen, ott is látom. A baj az, hogy az általános iskolában nem szerettetik meg az olvasást a gyerekekkel. Meggondolandó, nem kéne-e átírni egy csomó régi nagy magyar művet, például Jókai regényeit, hogy lehessen őket élvezni. A szavak felét a mai gyerekek nem értik.” - Spiró György
Én személy szerint ezzel teljesen egyet értek, a Jobbik szerint azonban "nem át kéne írni a régi klasszikusokat, hanem olyan szintű költőkre lenne szükség". És persze "felelősségre akarják vonni" azt, aki ezt az idézetet rakta be az érettségibe. Meg persze az is mélységesen felháborítja őket, hogy Spiró György zsidó származású, hiszen a zsidók mind összeesküvést szerveznek ellenünk a pincéjükben. Ja és persze Spiró magyarellenes is, na ez az ostobaságuk aztán teljesen elképeszt (erre a versére alapozva mondják ezt: http://www.magyarellenesek.info/?p=133). Érdekes párt ez a jobbik, érdekes hogy ez egy párt. Pedig sajnos az és még támogatottságuk is van, nem is kicsi. Nem értem, hogy ha az a feladat valahol, hogy érvelni kell, akkor miért ne lehetne ez ellen érvelni. Szerintem lehet, a jobbikosok érveljenek ellene, ha nem értenek vele egyet (erre persze nyílván nem képesek, mert buták), nem értem hol itt a gond. És még azon gondolkodtam el, hogy vajon a jobbikosok szerint meddig kell olvasni Jókai műveit eredeti nyelvezetében? 1500 év múlva is kötelezővé tennék? Gondolom igen, tanulja meg mindenki a régi magyar nyelvet is, mert csak úgy lehet igazi magyar. Fu na most, hogy így meg van a véleményem, írtam egy kis történetet, a jövömről, pár évvel az után, miután a jobbik megnyerte a választást (ez remélem nem lehetséges, most úgy látom tényleg nem, de a nácik is demokratikus úton kerültek hatalomra, és csak 3.-ik erőként kezdték)

Újabb 100 embert vettek őrizetbe a Magyar Nemzeti Vagyonőrség tagjai, a Kuruc TV-nek Szabó Péter nyilatkozott, a szervezet főparancsnoka: Mi ismét a munkákat végezzük, a túlvagyonosodott polgárokat sikeresen a speciálisan számukra kialakított börtönbe szállítottuk, hogy ott éhezzenek és betegek legyenek, így meg tudják mi az igazi szegénység, ahogy azoknak kell élniük, akiket ők olyan helyzetbe taszítanak. A szóban forgó személyeknek a szúrópróba szerű ingatlan- és ingóságfelbecslés során meghatározott vagyona több mint 5%-al lépte át a megengedett határértéket, így teljesen jogosan szállították őket rögtön ítélő bíroság elé, természetesen ügyvédhez fordulni nincs joguk ilyen esetben. Inkább kikapcsolom a TVt, mostanában mindig rossz kedvem lesz tőle, manapság már nem megy semmilyen érdekes műsőr benne, különben is ki pazarolná el a megengedett havi televíziónézési kvótát kapcsolgatásra, de ez persze csak azért van hogy ne butoljon el a Magyar ember, hmm bárcsak elhinném ezt a sok marhaságot, akkor biztos nagyon boldog lennék ebben a rendszerben. Azt hiszem csak hátradőlök és fekszek a kanapén, abból nem lehet baj.
Egy elfojtott sikítást hallok, az utcára rohanok, amint végig nézek az utca végei felé, látom hogy még jó páran állnak kint, azt hiszem ők is legalább olyan segítőkészek lennének mint én, persze ilyen esetben nem tehetünk semmit. A Magyar Gárda tagjai mindig a Magyarság védelme érdekében cselekszenek, úgyhogy ha bármilyen módon zavarja valaki a munkájukat, azonnali börtönbüntetésre súlytják, rögtön ítélő bíróság, ja, már rég nem hallottam más fajtáról. Egy nőt vonszolnak ki a szemben lévő iskolából, biztosan valami "magyarelleneset" tanított a gyerekeknek, igen öregnek látszik, nem értem hogy bírja a haja ezt a rángatást, de ezt csak az alapján mondhatom amennyit látok belőle. Az Árpádsávos fiatalok teljesen körbeveszik, erről a látványról mindig a SÜN jut eszembe, jó pár éve még ők is röhögtek, gúnyolodtak ezen a rendőri alakzaton, azóta úgy látszik jobbnak látják használni. Kivágják az iskola ajtaját, az kiszakad a helyéről, igen már előre látszott, hogy nem fogja kibírni a helyén, vagy 20 éve korhadhad ott. Már jó rég óta nem küld az Unió támogatást az oktatásügyre, iskolák felújítására, miért is küldene, nem tekint minket tagnak, hiszen már rég kiléptünk belőle. Az államnak pedig nincs pénze ilyesmikre, mint mondja azért, mert az elvagyonosodott réteg még mindig folyamatosan lopja az ország jelentős vagyonát. Pedig nem sokan maradtunk itt, nem értem kire gondolhatnak, bár most találtak újabb 100-at, ez igaz. Azt hiszem ez az egész óriási mértékű lepusztulás akkor kezdődött, mikor kitiltották a multikat az országból, na jó nem kitiltották csak számukra kedvezőtlen feltételeket teremtettek (mondjuk így, valójában elűldözték őket), így kivonultak az országból. A Jobbik újongott, most kezdődik a jó, az igazi, a Magyar emberhez méltó élet. Aztán kiderült, hogy rendkivül kedvezőtlenül hat a gazdaságra az ilyesmi, milyen meglepő, azt hiszem én tudtam volna, azt hiszem ezeknél alkalmasabb lennék az ország vezetésére. De ezt inkább nem mondom ki hangosan, mert arra a sorsra jutok, mint ez a szegény nő. Egy piros fehér csíkosra festett katonai terepjáróba tuszkolták és elvitték. Ilyenkor még mindenki kint áll egy kicsit az utcán és gondolkodik. Egymással nem beszélgetünk, abból mindig csak a baj van. Azt hiszem elegem van az egészből, valahogyan ki kéne szökni. De nem lehet, a határok le vannak zárva, a mi oldalunkról, a másik oldalról engednék az átjárást, de kifele már értelemszerűen nem megy/ nem tud menni senki, befele peidig, hát  természetesen benne van a nemzetközi köztudatban, hogy Magyarország nem szívesen látja az idegen népeket. A határ másik felén mindenhol csak egy tábla van különböző nyelveken: Vigyázat! Ostoba nemzetszocialisták által irányított ország. Belépés csak saját felelősségre!

Na ez a véleményem a Jobbikról. Jó jó ez persze túlzás, de ők tényleg ennyire idióták. Aki nem hiszi járjon utána: www.jobbik.hu 

 
 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://elefant.blog.hu/api/trackback/id/tr801119628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M a s z a t 2009.05.15. 13:35:30

A Jobbik tényleg borzalmas, és nyugodj meg, hogy ha az lesz amit leírtál, akkor te fogsz otthon tévét nézni, hanem a belső ellenállás egyik első embere leszel, és telefonálni fogsz nekem az ellenállás külföldi szerezésének, hogy megint elvittek egy nőt. Én persze le fogok lépni az első percben, mert nem ragaszkodom annyira a magyarsághoz, hogy elfogadjam, hogy degenerált gyökerek és inkább középeurópai vagyok.
Azt hiszem jelenleg tényleg az a harmadik párt. De majd az LMP! Ennyit erről.

M a s z a t 2009.05.23. 13:23:58

A többiek nem mernek írni, mert félnek, hogy elviszi őket a Gárda.

Dani˙ 2009.06.02. 19:42:19

kösz az intelligens hozzászólást : )

Líja 2009.07.13. 12:14:43

nagyon félelmetes ez a honlap.
süti beállítások módosítása